Francuzske zemiaky bez masa

zobrazeno3670×

Vložil(a):NiFee,2. 11. 2017 14.54

Pro vegetariány Bez lepku 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

zemiaky
5ks
cibula
1ks
vajcia
3ks
vegeta
1množství dle chuti
sol
1množství dle chuti
smotana na slahanie
1ks
  1. Nakrajame si zemiaky na platky. poukladame na vzmastený plech.
  2. Zemiaky posypeme vegetou a trochou soli.
  3. Nakrajame si cibulku na platky a vajicka uvarime na tvrdo.
  4. Cibulku aj vajicka poukladame nazemiaky a dame dalsiu vrstvu zemiakov, ktore taktiež posypeme vegetou a trochou soli.
  5. Zemiaky polejeme trochou smotany na slahanie a zvysok zmiesane s vajickom a osolime. tuto zmes vylejeme na zemiaky.
  6. Plech prikryjeme alobalom a pecieme hodinu na 180 stupnoch.
  7. Po hodine odokryjeme pridáme stupne aby boli zemiaky chrumkave. ked budu do zlata su hotové :).
  8. Dobrú chuť!
Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

simsim, 31. 1. 2021, 0.14

Francouzské brambory už jsem dlouho nedělala a při tom je máme celá rodina ráda. Sice do nich dávám uzeninu, ale asi bude dobré i tohle.

Kateřina Fárová, 11. 1. 2021, 10.35

Francouzské brabory bez masa musím vyzkoušet, recept vypadá moc zajímavě.

danuse11, 17. 11. 2020, 15.16

Výborné děláme ale s točeným salámem,moc dobré

Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 17.04

vyborna, ale doma by bez masa asi neproslo

mikjana, 13. 9. 2020, 19.22

Bez masa jsem ještě nezkoušela, ale co nebylo může být.

mikka27

mikka27, 29. 5. 2020, 23.54

Rychlé , jednoduché , děkuji za tip.

Sarka6, 3. 2. 2019, 20.39

Zkusím

Mygara

Mygara, 3. 1. 2019, 22.36

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 19. 8. 2018, 20.46

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 2. 6. 2018, 11.14

Mě se líbí to vejce na tvrdo

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů