Francuzske zemiaky bez masa
zobrazeno3664×
Vložil(a):NiFee,2. 11. 2017 14.54
- Nakrajame si zemiaky na platky. poukladame na vzmastený plech.
- Zemiaky posypeme vegetou a trochou soli.
- Nakrajame si cibulku na platky a vajicka uvarime na tvrdo.
- Cibulku aj vajicka poukladame nazemiaky a dame dalsiu vrstvu zemiakov, ktore taktiež posypeme vegetou a trochou soli.
- Zemiaky polejeme trochou smotany na slahanie a zvysok zmiesane s vajickom a osolime. tuto zmes vylejeme na zemiaky.
- Plech prikryjeme alobalom a pecieme hodinu na 180 stupnoch.
- Po hodine odokryjeme pridáme stupne aby boli zemiaky chrumkave. ked budu do zlata su hotové :).
- Dobrú chuť!
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 11. 1. 2021, 10.35
Francouzské brabory bez masa musím vyzkoušet, recept vypadá moc zajímavě.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 17.04
vyborna, ale doma by bez masa asi neproslo
mikka27, 29. 5. 2020, 23.54
Rychlé , jednoduché , děkuji za tip.
Mygara, 3. 1. 2019, 22.36
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 19. 8. 2018, 20.46
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané