Ostrý špenát s bramborami
Vložil(a): szendrejka,14. 11. 2016 13.39
Do misky nasypte hořčičné semínko, kmín, pálivou papriku, česnek a zázvor. Zakápněte citronovou šťávou a 2 lžícemi vody. V pánvi rozehřejte máslo a olej. Brambory nakrájejte na velikost sousta, vložte je do pánve, zamáčknětenvařečkou a za občasného promíchání smažte na vyšším plameni, až získaji. Zlatou a křupavou kůrčičku. Pak je přendejte na talíř.
Do pánve vložte připravenou směs koření s citronem a zahřívejte dokud se tekutina neodpaří. Zvyšte plamen, přimíchejte špenát a na vysokém plameni vařte 2-3 minuty, dokud listy neovadnou. Do pánve vraťte brambory, smíchejte je se špenátem a prohřejte. Ochuťte dle libosti a podávejte s jogurtem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (8 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 2. 12. 2018, 6.41
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 17. 10. 2018, 18.59
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 24. 1. 2018, 3.14
Mám velikánskou chuť na ty brambory
Aliisha, 22. 1. 2017, 22.23
Bezva kombinace!
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 21.45
super
nikihiphop, 16. 11. 2016, 1.16
Po Indicku?? tak to musím hned zítra udělat já úúúúúplněě miluji Indii a Indickou kuchyňi!!!