špenátové gnocchi
Vložil(a): ladyveru,6. 7. 2016 9.27
- gnocchi
- 2–5 stroužků česneku
- 450 g mraženého listového špenátu
- sůl
- 150 ml smetany na vaření
- 2 lžíce strouhaného parmazánu
- nějaké dobré maso, může být kuřecí nebo i uzenina
Gnocchi uvařte podle návodu na obalu. V pánvi rozehřejte trochu másla a opečte na něm 2–5 stroužků česneku pokrájených na plátky (záleží na tom jak máte česnek rádi). Přidejte 450 g mraženého listového špenátu a nechte úplně povolit, může být i čerstvý. Promíchejte, osolte a zalijte asi 150 ml smetany na vaření. Nechte zhoustnout, dosolte, přimíchejte 2 lžíce strouhaného parmazánu a spojte s noky. Můžete ozdobit oreganem a posypat parmezánem ...
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 10. 1. 2019, 9.11
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 24. 11. 2018, 15.41
Výborné, také musím vyzkoušet
Aliisha, 21. 1. 2017, 21.49
Luxusní mňamka.
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 6.25
dobré
petrao, 22. 7. 2016, 15.23
děláme i bez masa, jako rychlovku