Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Vložil(a): Lucie2,20. 10. 2014 20.11
V kastrolu rozehřejte sádlo a na mírném plameni na něm osmahněte nakrájenou cibuli. Vložte hlívu nakrájenou na kousky a tymián a za občasného míchání opékejte dalších 10 minut. Přidejte mletou papriku a chilli papričku nakrájenou nadrobno, promíchejte a ještě minutu opékejte. Zalijte vývarem a vařte asi 15 minut. Mezitím ze sádla a mouky upražte světlou jíšku a nechte ji trochu vychladnout. Jíšku postupně vmíchejte do polévky a nechte pár minut povařit. Osolte, opepřete. Polévku rozdělte do misek, ozdobte zakysanou smetanou, chilli papričkou a podávejte.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 12.36
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Žofinka, 30. 1. 2019, 20.34
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 5. 6. 2018, 20.58
z hlívy můžu, ale jinak ne