Houbová omáčka s domácím knedlíkem
Vložil(a): szendrejka, 28. 9. 2017 14.11
Na másle osmahneme houby s kmínem, přiklopíme, až houby pustí šťávu. Já mám už podušené, tak dlouho nečekám. Zalijeme vývarem, přidáme smetanu se zakvedlanou moukou a povaříme minimálně 20 minut. Na závěr dochutíme solí, octem. Ocet vždy přidávám tak, že si odeberu malé množství omáčky, do něj přidám ocet a vliju zpět do hrnce.
Děláme bez masa a nejlepší je s domácím knedlíkem ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 15.21
uz se mi sbihaji sliny
Kateřina Fárová, 15. 9. 2020, 17.11
Tu máme všichni rádi a navíc je zrovna sezona hub.
mikka27, 1. 6. 2020, 23.56
už se těším na letošní houby.
Mygara, 3. 1. 2019, 10.39
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 31. 8. 2018, 19.40
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané