Hříbky na česneku
Vložil(a): Lucie2, 27. 10. 2014 9.09
1 Očistěte houby a nakrájejte je na zhruba 1 cm silné plátky. Stroužky česneku trochu sklepněte paličkou na maso nebo stlačte plochou stranou nože.
2 V pánvi je spolu s chilli zvolna opékejte na směsi másla a olivového oleje. Jakmile začne česnek žloutnout, odstraňte ho – trvá to asi 2 minuty.
3 Zvyšte plamen a přidejte houby. Opékejte ze všech stran celkem 3–4 minuty dozlatova. Míchejte opatrně. Vypněte, osolte a přisypte nasekanou petrželku. Ihned podávejte – jako předkrm nebo chuťovku. Výborné jsou ale i ke steaku nebo promíchané s těstovinami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 15.28
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 29. 6. 2018, 15.26
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.49
Ještě čerstvý křupavý chleba a je to dokonalé
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.43
dobrotka
jitkamety, 24. 2. 2016, 17.13
zajimave