Rizoto z hlívy
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 13. 4. 2017 22.27
Nejprve jsem na másle orestovala hlívu. Kdo chce rizoto ještě vylepšit může přidat 100g nakrájené anglické slaniny. Já vařila pro manžela, takže jsem jí tam dala.
Přisypala jsem rýži a chvilku opražila. Pak jsem zalila vodou, aby byla rýže ponořená a nechala pod pokličkou uvařit. Když byla rýže hotová, osolila a opepřila jsem rizoto. Na závěr jsem vmíchala kysanou smetanu a posypala parmazánem.
Rizoto je výborné, krásně krémové.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (33 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 2. 11. 2020, 20.33
Hlívu mám moc ráda na všechny způsoby. Krásně voní.
Mygara, 19. 12. 2018, 19.17
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 11. 9. 2018, 8.38
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 30. 12. 2017, 23.50
To je jak pravé italské
rodinka, 16. 4. 2017, 18.35
Hned bych si dala