Smaženice z hub s medvědím česnekem
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 26. 8. 2017 16.15
Očištěné houby jsem propláchla. Na smaženici je nejlepší mít co nejvíce druhů hub. Na másle jsem v hluboké pánvi orestovala najemno nakrájemou cibuli a pak přidala houby spolu se solí, kmínem a česnekem. Cca 10 minut dusila a poté přidala rozkvrdlaná vajíčka a vařila dokud nebyla vajíčka hotová. Omlouvám se za fotku je z pánve ještě před přidáním vajec. Bohužel se to snědlo dřív než jsem to nafotila :-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 11. 1. 2021, 9.58
Moc dobrá klasika, jen medvědí česnek u nás neroste. Takže dělávám bez něj.
mikka27, 12. 10. 2020, 15.46
Moc velká dobrota. Letos je hub dostatek .)
Mygara, 30. 12. 2018, 6.57
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 5.48
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
slavuska, 14. 2. 2018, 23.17
dobrota
Fuga, 22. 12. 2017, 19.52
ani se nedivím, že se snědla ještě před focením
patricia077, 29. 9. 2017, 12.55
hodně rostou i "babky" holubinky a křemeňáci