Zapečené bedly s medvědím česnekem
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 25. 8. 2017 17.38
Bedly očistíme. Připravíme si marinádu z oleje a koření. Potřeme bedly z obou stran a kloboukem nahoru dám na plech. Chvilku pečeme a poté klobouky otočíme a dopečeme i z druhé strany. Kdo má rád sýr jako můj manžel, může houby po otočení posypat sýrem a nechat zapéct.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 4. 8. 2020, 22.12
Až nasbíráme bedly , ráda recept zkusím.
Mygara, 29. 12. 2018, 22.02
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 7.10
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 24. 12. 2017, 3.53
To je jednoduché a přitom určitě moc dobré
dadinkamaminka, 26. 8. 2017, 10.28
To musí být moc dobré,houby mám ráda Ale řkenu vám teda,že kdykoliv se objeví recept,kde je v názvu medvědí česnek hned vím,že jeho autorkou jste vy :D
k.o.r.i.n.e.k, 29. 8. 2017, 10.53
Náhodu pár receptů je i někoho jiného
Aliisha, 25. 8. 2017, 20.35
Já bych si je dala i bez toho sýra. Mňam
k.o.r.i.n.e.k, 25. 8. 2017, 20.50
Já je měla bez sýra a byl to moc dobré, dala jsem fakt hodně česneku a mělo to fajn chuť