Cizrna na paprice
Vložil(a):Katka,6. 11. 2016 12.23
Cizrnu namočíme přes noc a uvaříme dle návodu.
Na másle a oleji osmažíme napřed cibuli a pórek, přisypeme sůl a papriku, přidáme vývar, 1/2 uvařené cizrny, přikyselíme citronovou šťávou a přidáme silnější plátek másla. Necháme 2 minuty povařit a rozmixujeme.
Omáčku smícháme se zbylou polovinou cizrny
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 30. 11. 2018, 15.05
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 17. 10. 2018, 22.26
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 24. 1. 2018, 13.44
Líbí se mi, jak je to zahuštěné
Aliisha, 22. 1. 2017, 22.38
Bezva recept. Něco podobného jsem tu už zahlédla.
Blankasiro, 7. 11. 2016, 13.06
taky dělám, ale nemixuju a přidávám arabský kmín
Katka, 7. 11. 2016, 13.24
Arabský je jaký? Znám jen normální nebo římský. Celou cizrnu často jíme s garam masalou a zeleninou, tohle je příjemná změna - omáčka.
Katka, 6. 11. 2016, 17.59
Určitě zkuste, naše děti snědly vše. Ta omáčka chuťově docela připomíná svíčkovou