cizrna na paprice s kuřecím masem
Vložil(a): navji,19. 7. 2017 7.07
1 plechovka cizrny
1 cibule
voda nebo vývar
kuřecí prso
sůl, pepř, sladká paprika
kapka oleje
na oleji zpěníme cibulku, přidáme papriku a chviličku restujeme, zalijeme vodou nebo vývarem a přidáme polovinu cizrny a na drobno nakrájené kuřecí prso. Osolíme, opepříme. Vaříme cca 15 minut. Druho polovinu cizrny povaříme ve slané vodě cca 10 minut, poté rozmixujemea vlejeme do základu omáčky, tím se nám sama zahustí, pokud je omáčka málo hustá, vaříme déle, než se voda odpaří.
V závěru dochutíme kořením, solí, případně lžičkou dijonské hořčice,
přidáme pažitku, případně smetanu na zjemnění
bez kuřecího prsu, se jedná o výborný vegetariánský oběd :-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 12. 10. 2020, 17.59
Vydatná a moc dobrá polévka
Kateřina Fárová, 24. 5. 2020, 17.51
Šikovný a zajímavý recept.
Mygara, 26. 12. 2018, 12.33
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 2. 9. 2018, 9.07
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 25. 12. 2017, 20.06
to je yajimava kombinace, to si pisi a brzy udelam
k.o.r.i.n.e.k, 23. 7. 2017, 21.16
Je to fajn, já tedy nepoužívám cizrnu z konzervy, ale tu klasickou
jitka46, 23. 7. 2017, 1.32
cizrnu jsem též ještě nikdy nezkoušela
k.o.r.i.n.e.k, 23. 7. 2017, 21.16
Pokud není z plechovky, tak se dlouho namáčí a vaří, takhle je to rychlovka