Farmářské fazole
Vložil(a): Lucie2, 22. 10. 2014 10.56
Ingredience:
- olivový olej
- 2 lžíce
- velká nakrájená cibule
- 1 ks
- rozdrcený česnek
- 2 stroužek
- točený salám
- 300 g
- pálivá paprika
- 1/2 lžička
- nasekaná chilli paprička
- 1 ks
- plechovky červených fazolí
- 2 ks
- plechovka nakládaných rajčat
- 1 ks
- bobkové listy
- 2 ks
- rozmarýn
- 2 snítka
- pálivý kečup
- podle potřeby
- sůl a pepř
- podle chuti
- čedar
- 150 g
Ve velké pánvi s vyšším dnem nebo širším kastrolu rozpalte olej a pak na něm tři až čtyři minuty opékejte cibuli. Přidejte česnek, promíchejte a zhruba po minutě vsypte i točenák nakrájený na kostičky a zprudka opečte. Přidejte pálivou papriku i chilli papričku, zamíchejte a přisypte slité fazole a rajčata. Vhoďte bobkové listy, pár lístku rozmarýnu (zbytek nechte na ozdobu) a nechte deset minut prohřát. Chuť dotáhněte kečupem, osolte a opepřete. Podávejte zasypané čedarem, ozdobené rozmarýnem a s pořádným krajícem čerstvého chleba.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 12.09
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 28. 6. 2018, 19.04
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.16
Pikantní a syté.
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.41
dobré
Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.44
jitkamety, 23. 2. 2016, 7.21
zajimave