Slané lívanečky z cizrnové a pohankové mouky
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 30. 7. 2017 12.47
Všechny suroviny smíchejte abyste měli těsto jako na klasické palačinky. Nechte dvacet minut odstát a případně ještě naředte rostlinným mlékem. Lívance osmažte buď na sucho na pánvi nebo na kokosovém oleji. Já k nim dávám dip z jogurtu, soli, medvědího česneku a citronu, ale jde použít cokoliv.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 11. 1. 2021, 10.08
Ty mohou být moc dobré, vyzkuším.
mikka27, 5. 8. 2020, 14.27
Máme raději na sladko.
Mygara, 27. 12. 2018, 17.54
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 11.43
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 25. 12. 2017, 7.23
to bych si teď dala, jsem po Vánocích přeslazená
jitka46, 14. 8. 2017, 22.52
slané lívanečky jsem v životě nejedla tak třeba vyzkouším