Šoulet s uzeným masem
Vložil(a): szendrejka,21. 12. 2016 12.17
Žebra omyjeme a uvaříme. Po zchladnutí odebereme maso z kostí a pokrájíme na kousky. Hrách opereme, zalijeme vodou a necháme stát - klidně i přes noc. Druhý den ho uvaříme doměkka. Kroupy propláchneme, nasypeme do vařící vody a také uvaříme doměkka. Anglickou slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a společně osmažíme na oleji dozlatova. Odstavíme a vmícháme rozmačkaný česnek a majoránku. Scezené kroupy a hrách smícháme, přidáme slaninu s cibulí, uzené maso, lehce osolíme, opepříme a přidáme lístky saturejky. Vše dobře promícháme. Pekáček vymažeme sádlem a směs do něj urovnáme a vložíme do vyhřáté trouby na cca 20 minut při 200 st.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (10 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 5. 12. 2018, 11.47
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 11. 10. 2018, 10.25
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 20. 1. 2018, 0.47
To je další skvělé jídlo
Aliisha, 23. 1. 2017, 22.03
Mňam. Tohle já můžu
Petra Schoberová, 22. 12. 2016, 5.52
vypadá to moc dobře, asi sem jeste nikdy neměla..