Zapečené bílé fazole
Vložil(a): Lucie2, 22. 10. 2014 10.39
Fazole propláchněte, zalijte čistou vodou a nechte přes noc namočené. Druhý den fazole uvařte doměkka. Například v tlakovém hrnci to trvá padesát minut. Fazole sceďte, přidejte k nim hrášek, kukuřici, pórek nakrájený na kolečka a červenou papriku nakrájenou na proužky. Lžíci oleje zahřejte v pánvi a pak na něm opečte cibuli nasekanou najemno, přidejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. Pak vše vmíchejte k fazolím. Přidejte kečup, smetanu a ementál. Osolte a opepřete, přendejte do čtyř až pěti zapékacích misek a čtyřicet minut zapékejte při 180 °C.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 12.04
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 28. 6. 2018, 19.06
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.20
Samé dobré ingredience
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.42
to bude bašta
Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.44
jitkamety, 23. 2. 2016, 7.28
to musi chutnat vyborne