Čína z vepřové kýty+rýže
Vložil(a): MiskaTekk, 4. 7. 2016 1.04
Kýtu opláchneme a nakrájíme na kostky nebo nudličky.
Do mísy dáme olej, koření, worcesterskou a sójovou omáčku. Zamícháme, vložíme maso a znovu promícháme. Můžeme dát odložit do ledničky na pár hodin nebo taky ne. Směs vlijeme na rozpálenou pánev a zprudka opečeme, podlijeme troškou vody, přidáme arašídy a podusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme zeleninu na čínu a dusíme doměkka.
Čínu z vepřové kýty podáváme s rýží.
Přeji Dobrou chuť :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 11. 5. 2020, 18.37
Tu dělávám často.
Žofinka, 9. 1. 2019, 19.16
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 24. 11. 2018, 14.45
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 13. 2. 2018, 20.44
musí to být velmi dobré
Aliisha, 21. 1. 2017, 20.32
Klasika. Děláme doma docela často.