Čína z vepřové kýty+rýže

zobrazeno5577×

Vložil(a): MiskaTekk,4. 7. 2016 1.04

30 min. - 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

olej
1množství dle chuti
vepřová kýta
500g
mražená zelenina na čínu
1balení
pepř,sojová omáčka,wolcestrová omáčka,koření na čínu,
1ks

Kýtu opláchneme a nakrájíme na kostky nebo nudličky.

Do mísy dáme olej, koření, worcesterskou a sójovou omáčku. Zamícháme, vložíme maso a znovu promícháme. Můžeme dát odložit do ledničky na pár hodin nebo taky ne. Směs vlijeme na rozpálenou pánev a zprudka opečeme, podlijeme troškou vody, přidáme arašídy a podusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme zeleninu na čínu a dusíme doměkka.

Čínu z vepřové kýty podáváme s rýží.

Přeji Dobrou chuť :)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (15 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 23. 11. 2020, 16.52

Naše oblíbené jídlo i když čínu dělám raději z kuřecího masa.

danuse11, 30. 10. 2020, 18.09

vypadá to moc dobře,dělám to dost často a moc si pochutnáváme na tom.

mikjana, 14. 9. 2020, 15.40

Tak to vypadá nádherně, hned bych si to dala.

Kateřina Fárová, 11. 5. 2020, 20.37

Tu dělávám často.

Žofinka

Žofinka, 9. 1. 2019, 20.16

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 24. 11. 2018, 15.45

Výborné, také musím vyzkoušet

Fuga

Fuga, 13. 2. 2018, 21.44

musí to být velmi dobré

Kikinka30, 1. 5. 2017, 12.47

Tohle muzeme

Aliisha

Aliisha, 21. 1. 2017, 21.32

Klasika. Děláme doma docela často.

Mildret, 25. 11. 2016, 16.11

Klasika kterou děláme často. Hlavně že chutná

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů