Dýňové rizoto
Vložil(a): Lucie2, 21. 10. 2014 11.30
Větší, širší hrnec rozpalte na středním ohni, přidejte olej, nakrájenou cibuli, kolečka klobásy, nakrájenou dýni a chilli koření a opékejte 2–3 minuty nebo dokud cibule nezměkne. Vsypte rýži a minutu opékejte. Vlijte vývar a přiveďte k varu. Poté snižte plamen a přiklopené vařte 15 minut nebo dokud rýže neabsorbuje veškerou tekutinu. Vmíchejte cukety a 2 minuty prohřejte. Podávejte s rukolou.
Tip - Skvělá jsou v receptu i silnější kolečka španělského choriza..
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 11.45
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 28. 6. 2018, 19.10
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.21
Velká dobrota!
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.43
ak to zkusím
jitkamety, 6. 3. 2016, 8.50
zajimave
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.05
Musí být výborné.