Houbové rizoto s nivou
Vložil(a): Lucie2, 21. 10. 2014 10.31
Cibulku osmažte dorůžova na oleji, přidejte rýži a krátce ji rovněž osmahněte, aby se obalila tukem. Přidejte pokrájené houby, zalijte částí vývaru, dle potřeby dolévejte a vařte do změknutí rýže. Nakonec přidejte smetanu smíchanou s nivou a ihned podávejte.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 11.24
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 6. 2018, 7.48
zní to tak jednoduše a určitě je to velká dobrota
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.22
Luxus, to bych si ráda dala.
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.45
moc dobré
jitkamety, 30. 3. 2016, 16.50
luxusní