Koláč v rýžové krustě
Vložil(a): Lucie2, 20. 10. 2014 23.38
Troubu předehřejte na 185 °C. Rýži smíchejte s 1 vejcem, solí a pepřem. Směs rozprostřete do vymazané formy o průměru 23 cm (na dno i boky) a pečte 10 minut. Mezitím na kapce oleje opečte nasekanou cibuli a česnek, přidejte špenát a nechte jej zavadnout. Tvaroh smíchejte s parmazánem, nasekanými bylinkami a 2 vejci, pak obě směsi spojte a osolte. Přeneste na rýžový základ a pečte 30 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 11.06
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 6. 2018, 7.54
rozhodně se mi to moc líbí
Aliisha, 15. 1. 2017, 20.58
Rýžovou krustu jsem ještě nejedla
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.46
vyzkoušíme
Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.37