Rizoto s hráškem a tofu
Vložil(a): szendrejka,4. 11. 2015 8.57
Rýži propláchneme horkou vodou. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme mrkvičky(krájené našikmo), chvíli opékáme, přidáme propláchnutou rýži a zalijeme vývyrem. Promícháme a přivedeme k varu. Poté ztlumíme plamen a dusíme pod pokličkou cca 20 min. Následně osolíme, přidáme hrášek a nakrájené tofu. Vše promícháme a vypneme plotýnku. Necháme ještě dojít pod pokličkou asi 5min.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 19. 1. 2019, 12.01
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 15. 11. 2018, 18.28
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 23. 4. 2018, 19.23
hmmm, tofu už jsem také dlouho neměla
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.16
Velká dobrota to bude. Někdy zkusím.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.21
super