Rizoto se zakysanou smetanou na kari
Vložil(a): vendy.z, 29. 3. 2017 11.15
Rýži propláchneme a uvaříme ve vodě podle návodu uvedeném na obalu. Na másle opečeme na kousky pokrájený pórek, poté přidáme kukuřici a hrášek, osolíme a necháme chvíli povařit. Na závěr přidáme zakysanou smetanu, kari koření, promícháme a po pár minutách vaření přisypeme uvařenou rýži.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 3. 11. 2020, 15.23
Rizoto dělám pravidelně. Tuto verzi jsem ještě nezkoušela a ráda vyzkouším.
Mygara, 19. 12. 2018, 20.55
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 16. 9. 2018, 7.06
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 1. 1. 2018, 6.05
Ten recept vypadá opravdu moc dobře