Rizoto z hnědé rýže s řepou a tymiánem
zobrazeno1647×
Vložil(a): skřítek,4. 9. 2016 21.44
- Rýži důkladně propláchněte.
- Na kokosovém oleji nebo ghí zpěňte na jemno nakrájenou šalotku, po chvilce přisypte rýži a tymián. Nechte přibližně minutku restovat.
- Poté zalijte horkým vývarem a nechte na mírném ohni vařit pod poklicí.
- Mezitím rozmixujte upečenou řepu společně s kokosovým mlékem na pyré.
- Jakmile se vývar vyvaří a rýže je uvařená „na skus“, přilijte pyré a opět nechte tekutinu vyvařit.
- Rizoto dochuťte limetkovou šťávou, opepřete a podávejte.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 26. 11. 2018, 13.21
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 30. 10. 2018, 8.43
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 30. 1. 2018, 19.34
to musím vyzkoušet
Aliisha, 22. 1. 2017, 21.59
Krásná barvička
Petra Schoberová, 6. 9. 2016, 9.37
Vypadá to moc dobře určitě vyzkoušime
jitka46, 6. 9. 2016, 0.51
zní to zajímavě, ale mohlo by to být vynikající