Rychlá čína s kuřecího masa
Vložil(a): MiskaTekk, 30. 5. 2017 22.46
Maso nakrájíme na malé nudličky a vložíme na rozpálenou pánev. Smažíme na oleji dozlatova, pak přidáme mraženou zeleninu na čínu. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme a občas promícháme.
Ke konci varu zalijeme čínu vodou. Osolíme, ochutíme špetkou muškátu, ale opravdu jen na špičku nože. Pro pikantnější chuť můžeme přidat špetku chilli koření nebo ochutit jídlo kořenící směsí na čínu.
Rychlou čínu podáváme s vařenou rýží.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 31. 10. 2020, 18.03
Jednoduché a rychlé. Takové recepty mám ráda.
Kateřina Fárová, 14. 9. 2020, 20.42
Takovou dělávám, jen přidávám trochu sojové omáčky.
Mygara, 22. 12. 2018, 9.32
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 7. 9. 2018, 15.41
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané