Zapečené rizoto
Vložil(a): Minnie, 11. 2. 2016 10.38
Maso osmahnout na pánvi, přidat sojovou omáčku, kečup, koření, hrášek a zeleninu a vše dusit 15 minut. Rýži nasypat do pekáče, zalít vodou, na vrch rozložit směs z masa a dát do trouby. Péct na 180°. Po 40 minutách opatrně vše promíchat a péct dalších 30 minut. Na talíři se může posypat jakýmkoliv sýrem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 11. 5. 2020, 18.40
Tak v troubě jsem ještě rizoto nedělala, ale ej to dobrý nápad.
Eliška Kozlova, 20. 2. 2019, 12.19
Klasika, už se mi peče, jen mám jinou směs zeleniny
Žofinka, 15. 1. 2019, 9.28
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 6.36
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 28. 3. 2018, 18.44
zajímavý způsob přípravy, musím zkusit
Aliisha, 20. 1. 2017, 20.54
Místo kečupu dávám plechovku rajčat. Jedoduché a dobré.