Celerové karbenátky
Očištěný celer, maso/salám/sýr nastrouháme nahrubo, vše dáme do mísy, přidáme utřený česnek, oloupanou nadrobno nakrájenou cibuli, rozklepnutá vejce, hořčici, sůl, pepř, majoránku a tolik strouhanky, aby se směs nerozpadla
Dobře vše promícháme a vypracujeme kompaktní hmotu, ze které tvarujeme malé karbanátky
Karbanátky rozložíme do olejem vymazaného pekáčku, také je potřeme olejem, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut při teplotě 200 °C.
Doma dělám s kuřecím nebo krůtím masem - doma semelu a přidám k celeru. Ale viděla jsem i variantu se salámem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 27. 1. 2019, 15.36
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 6. 11. 2018, 22.04
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 19. 1. 2017, 21.50
Půjčím si recept
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 7.32
tak to bude dobrotka
jitkamety, 4. 3. 2016, 14.24
zajimave
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 23.18
Výborné.