Celerové lívance s bramborovou kaší
Vložil(a): Lucie2, 20. 10. 2014 10.31
Syrový celer oloupejte a nastrouhejte najemno, přidejte vejce rozšlehaná se dvěma až třemi lžícemi mléka, zasypejte sýrem, ochuťte bylinkovou solí, pepřem a pažitkou a promíchejte. Lívanečník vymažte olejem a pak v něm čtyři minuty z každé strany smažte celerové lívance. Mezitím podle návodu na obalu udělejte kaši. Podávejte dohromady, na kaši dejte plátky másla a lívance proložte cherry rajčátky a bylinkami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 20.38
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 5. 6. 2018, 18.35
tak ty lívance je velký objev
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.02
Co ta instantní bramborová kaše?
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.32
super