Husté lečo s čabajkou
Vložil(a): Lucie2, 20. 10. 2014 19.57
Ve větším hrnci rozpalte slunečnicový olej, pak na něm osmahněte pokrájenou cibuli, po čtyřech minutách přidejte rozdrcený česnek, pár minut opékejte, přihoďte očištěné a nakrájené papriky a deset minut duste. Zaprašte sladkou paprikou, přidejte na kolečka nakrájené čabajky a rajčata a nechte je změknout. Nakonec na směs vyklepnete vajíčka a zamíchejte. Podávejte teplé s bagetkou.
TIP - Zkuste i francouzskou verzi leča, tzv. ratatouille. Neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety, plechovku nakládaných rajčat, tymián a rozmarýn.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Katka, 14. 6. 2021, 21.34
Miluju lečo ?
Žofinka, 31. 1. 2019, 11.41
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 5. 6. 2018, 19.00
tak toto určitě zasytí
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.07
Lečo je velká dobrota. Čabajka v něm bude určitě lepší něž párek