Domácí svíčková + knedlík
Vložil(a): MiskaTekk,3. 7. 2016 1.39
Hovězí maso osmažíme na rychlo na rozpáleném oleji ze všech stran,když je maso osmažené,dáme stranou a mezitím na pánev dáme mrkev,celer,nakrájenou cibuli a opečeme.Přidáme celý černý pepř,nové koření a bobkový list .do směsi přidáme maso ,přikryjeme pokličkou a dusíme než je maso a zelenina hotová.Pak přecedíme a rozmixujeme zeleninu,přidáme smetanu a vaříme na mírném ohni.Nakonec omáčku zahustíme a můžeme podávat.Podáváme s knedlíkem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 9. 1. 2019, 20.00
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 11. 2018, 17.16
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 13. 2. 2018, 21.20
svíčková je základ české kuchyně
Aliisha, 21. 1. 2017, 21.33
Zitra jí dělám, tak snad se povede
Anna K., 27. 8. 2016, 14.41
Dneska vařím tak snad to vyjde