Dušené hovězí s mrkví a rajčaty
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 17. 1. 2017 9.14
Orestujte cibuli na másle, přidejte maso a pořádně opečte. Pak přilijte vodu, aby bylo maso ponořené a nakrájená rajčata. Vařte do poloměkka. Přidejte na plátky nakrájenou mrkev a vařte do měkka. Nechte téměř vyvařit vodu. Není potřeba zahušťovat, zahustí se to přirozeně. Na závěr přidejte medvědí česnek a sůl. Podávala jsem s rýží.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 9. 12. 2018, 16.26
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 6. 10. 2018, 21.02
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 15. 1. 2018, 13.04
hovězí v mrkvi je mé oblíbené jídlo
Petra Schoberová, 22. 1. 2017, 21.00
vypada to bajecne
Aliisha, 17. 1. 2017, 14.44
Rajčata nedávám, ale příště to určitě zkusím.
k.o.r.i.n.e.k, 17. 1. 2017, 17.21
S rajčaty to má lepší chuť ?
Aliisha, 17. 1. 2017, 18.17
Myslím si, že by to mohlo doma uspět ?
k.o.r.i.n.e.k, 24. 1. 2017, 22.44
I manžel to jedl s chutí a on tyhle jídla moc nemusí
petrao, 17. 1. 2017, 13.15
dělám bez rajčátek, přidávám hrášek taky naše oblíbené
k.o.r.i.n.e.k, 17. 1. 2017, 17.22
To znám a nemám to moc ráda babička to moc zahušťovala takhle je to lepší ?