Hovězí kostky na přírodno
hovězí maso si odblaníme a ořežeme tučné části, nasolíme a dáme odležet. Nakrájíme si cibuli na drobno, rozehřejeme olej a cibulku sklovatíme. Pak přidáme maso, posolíme, popepříme a necháme zatáhnout. Po zatáhnutí vsypeme lžičku a půl červené papriky necháme zpěnit, zalijeme vodou a necháme dusit do měkka. Pak ochutnáme maso pokud je málo slané ještě dosolíme, povaříme a máme hotovo. Já dělám z bramborem, ale uz jsem k tomu dělala i rýžu a taky to bylo dobré.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 15. 1. 2019, 12.24
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 19.13
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 16. 4. 2018, 9.08
já mám akorát problém, aby to bylo opravdu doměkka