Hovězí na mrkvi
Vložil(a): nikolava, 17. 1. 2017 8.40
Nakrajím si kousek hovězího masa. Na pánvi rozpálím trošičku oleje a osmahnu cibulku, po chvilce přidám maso a orestuji, podleji vodou a dusím(trošku osolím a přidám kmín). Když je maso měkčí, tak přidám nahrubo nastrouhanou mrkev a trošku hrášku. Dále dusím až do úplného změknutí masa i zeleniny.
Poté zapráším troškou mouky,aby vznikla jakoby omáčka. Podávám s rýží nebo s bramborovou kaší
Dělala jsem to i z kuřecího masa
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 6. 10. 2018, 20.07
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 15. 1. 2018, 13.33
já muím dělat hovězí jen vtlakáči, jinak ho mám tvrdé
Aliisha, 17. 1. 2017, 14.45
Dělám i z vepřového a je to dobrota.
Aliisha, 18. 1. 2017, 14.08
Maso jako maso. I tak je to dobrota
rodinka, 17. 1. 2017, 9.37
Mnam
L.janicka.l, 17. 1. 2017, 9.06
To ja ofrnuju jeste ted, ja kravicky nepapam ?
L.janicka.l, 17. 1. 2017, 9.16
Ta barva vzdycky to zabila ?