Hovězí po španělsku
Maso si nakrájejte na kostky, zhruba 4x4 cm. Rozehřejte v hrnci půlku oleje a opečte na něm maso dohněda. Pak ho přendejte do misky. Přidejte zbylý olej, na který dejte pokrájený česnek, drobně pokrájenou cibuli, papriku nakrájenou na proužky a opékejte 5 minut. Pak dejte zpátky maso. Přidejte kmín, koriandr, ocet, rajský protlak a hrášek. Zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiklopte pokličkou. Na mírném ohni duste nejméně 1 hodinu, až je maso dokonale měkké.
Jako přílohu podávejte hráškovou rýži nebo těstoviny.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 13.55
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Aliisha, 14. 1. 2017, 22.25
Velká dobrota
Kadlecova-Alena, 15. 6. 2016, 5.06
to je takove zakladni jidlo pro kazdou kuchyni