Hovězí roštěná

zobrazeno4829×

Vložil(a): luciusmius,27. 11. 2015 11.02

30 min. - 2 hod. mírně ostré složitější

Ingredience:

hovězí roštěná (zadní, plecko)
600g
cibule
2ks
plnotučná hořtice
2lžíce
masox
1ks
sůl
1množství dle chuti
pepř
1množství dle chuti
olej
1dcl
hladká mouka
2hrnek
voda
1litr

plátky masa na krajích nařízneme, aby se nám maso nekroutilo při smažení, naklepeme z obou stran, opepříme, osolíme a potřem hořticí. Cibuli nakrájíme na kostičky, zpěníme v hrnci s olejem, přidáme maso, orestujem, podlijem vodou. Přidáme masox. Dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme. Připravíme si jíšku z vody a mouky a omačku zhustíme. Podáváme z rýží nebo knedlou.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Bap, 14. 1. 2021, 19.28

Roštěnou jsem dlouho nedělala, tak to rychle napravím

danuse11, 4. 11. 2020, 15.58

moc dobre chutná je to naše oblíbené jídlo

nancy, 1. 11. 2020, 20.55

Roštěná s rýží patří mezi oblíbená jídla naší rodiny, už jsem jí dlouho nedělala, musím udělat.

Žofinka

Žofinka, 16. 1. 2019, 22.27

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 16. 11. 2018, 14.33

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 0.12

Já jsem roštěnky neměla minimálně 7 let.

Fuga

Fuga, 23. 4. 2018, 17.13

roštěnku jsem neměla už pěkně dlouho

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 15.50

Mňam, jedno z nejlepších​ jídel

Aliisha

Aliisha, 19. 1. 2017, 22.08

Dělám, ale bez masoxu.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 15.02

mnamka

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů