Hovězí roštěná
Vložil(a): luciusmius,27. 11. 2015 11.02
plátky masa na krajích nařízneme, aby se nám maso nekroutilo při smažení, naklepeme z obou stran, opepříme, osolíme a potřem hořticí. Cibuli nakrájíme na kostičky, zpěníme v hrnci s olejem, přidáme maso, orestujem, podlijem vodou. Přidáme masox. Dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme. Připravíme si jíšku z vody a mouky a omačku zhustíme. Podáváme z rýží nebo knedlou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 16. 1. 2019, 22.27
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 16. 11. 2018, 14.33
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 23. 4. 2018, 17.13
roštěnku jsem neměla už pěkně dlouho
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.08
Dělám, ale bez masoxu.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 15.02
mnamka