Pastýřský koláč
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 22. 9. 2017 22.19
Na oleji osmahneme cibuli, poté přidáme maso a smažíme dokud nezhnědne. Přidáme nastrouhanou mrkev a rajčata. Vaříme dokud není vše měkké. Poté směs vsypeme do zapékací mísy, kterou můžeme vytřít tukem.
Mezitím si uděláme bramborovou kaši z brambor, mléka a másla. Do kaše přidáme nastrouhaný sýr a směs navrstvíme na maso. Pečeme v troubě skoro hodinu na 180 stupňů dokud kaše nezezlátne.
Tohle jídlo hrozně rychle mizí, jelikož je fakt výborné.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 15.22
tento recept neznam,. ale vyzkousim
Kateřina Fárová, 15. 9. 2020, 17.05
Opravdu klasika, to dělávám také a je moc dobré.
Mygara, 2. 1. 2019, 20.05
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 31. 8. 2018, 13.20
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 18. 12. 2017, 9.39
já ho neznám, takže se ráda inspiruji )
L.janicka.l, 27. 9. 2017, 16.12
Tohle jsem jeste nejedla a jak vidim to maso tak me to vazne ani nelaka