Rajská omáčka s hovězím masem
zobrazeno 1365×
Vložil(a): Minnie, 17. 8. 2021 14.09
Na sádle osmažit cibulku. Maso naklepat, osmahnout na cibulce z obou stran a podlít vodou. Přidat sůl, koření, rajský protlak a vařit do změknutí masa. Poté maso vyjmout, omáčku zahustit moukou rozmíchanou ve vodě, přidat cukr, ocet, provařit a přecedit. Na závěr přidat smetanu, vložit maso a nechat prohřát.
Nejlepší je s houskovým knedlíkem mlnebo s těstovinami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (7 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
patricia077, 27. 8. 2021, 17.31
Rajská to je klasika, u nás dělá mamka a manžel a oboje je dobré .-)