Rizoto z pohankového bulguru s mletým masem
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 2. 7. 2017 22.14
Bulgur jsem uvařila dle návodu. Lze použít i jinou přílohu. Hovězí maso jsem si na strojku namlela a na pánvi pořádně opekla. Přidala jsem zeleninu (paprika, brokolice, mrkev, hrášek, kukuřice) a podlila trochou vody. Přidala jsem všechno koření (když dělám i synovi vynechávám pálivé) a vařila do změknutí. Pak jsem přidala bulgur a promíchala.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 14. 9. 2020, 20.20
Rizoto s bulgrem jsem ještě nedělala, vypadá moc zajímavě.
mikka27, 16. 8. 2020, 12.23
Rizoto jsem dělala včera a všichni jsme si pochutnali.
Mygara, 23. 12. 2018, 19.45
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 3. 9. 2018, 18.50
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 26. 12. 2017, 19.20
Pohankový bulgur je pro mě příjemná novinka
jitka46, 6. 7. 2017, 23.44
Rizoto dělám zatím jen z rýže.