Rychlé hovězí ve woku
Vložil(a): Lucie2,18. 10. 2014 21.52
Polovinu oleje rozpalte ve woku, přidejte oříšky a 1 minutu je opékejte. Pak je vyjměte z pánve, naopak do ní dejte zbytek oleje a opečte na něm maso. Přidejte česnek, papričky i pokrájené cibulky a opékejte dokřupava. Poté do pánve vraťte oříšky, přidejte fazolky, hoisin omáčku i vývar a povařte.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 20.53
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 5. 6. 2018, 20.36
bála bych se, že ho budu mít tvrdé
Aliisha, 15. 1. 2017, 22.09
Zkusila bych, ale nevím, kde koupit omáčku hoisin