Sekaná podle Itala
Vložil(a): Teryk92,28. 2. 2019 21.11
1
Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem a ten poklademe celý slaninou. Z mletého masa, žemlí rozmočených v mléce, pokrájené cibule a mortadely, vajec, majoránky, soli, pepře, hub a petrželky vymícháme směs. Tu vmačkáme do vyložené formy a zakryjeme slaninou.
2
Pečeme při 160 stupních 30 minut, pak asi 20 minut na 200 stupňů dopečeme kůrčičku.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (31 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 15.29
vypada skvele , udelam
Kateřina Fárová, 10. 5. 2020, 18.26
Tak ta vypadá dobře, hned bych si jí dala.
mikka27, 6. 5. 2020, 15.32
Nejlepší kombinace.