Španělské ptáčky
zobrazeno 1430×
Vložil(a): LBM, 13. 2. 2021 15.10
Vejce uvaříme natvrdo.
Hovězí maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí. Na maso dáme slaninu, čtvrtku vejce, párek a okurku.
Vše zabalíme do závitku a stáhneme nití či párátky.
A oleji osmažíme cibuli se slaninou nakrájenou na kostičky.
Maso smažíme ze všech stran do doby než pustí šťávu.
Přilepené vývar a necháme vařit do změknutí.
Ptáčky zbavíme nití a přidáme zbytek párku, vejce a okurky nakrájené na drobné kostičky.
Omáčku zahustíme tmavou jíškou q dochutíme solí, hořčicí a lákem z okurek.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 22. 2. 2021, 19.46
vypadá to krásně,také dělám máme je rádi