Tatarák z hovězího masa
Vložil(a): szendrejka, 17. 1. 2018 19.12
Maso si umyjeme, odblaníme a někdo ho mele, ale my klasicky “škrábeme”. K masu přidáme na co nejmenší kostičky nakrájenou cibuli, hořčici, kečup (nemusí být), pepř, sůl, někdo dává worcestrovou omáčku a žloutky. vše dobře rukama promícháme a dáme vychladit. Pokud je potřeba dochutit, dochutíme....držte se toho, co chutná vám ?
K masu si osmažíme topinky, potřeme česnekem a podáváme společně s tatarákem.
Na ozdobu a i pro chuť máme rádi cibuli, tady ale záleží na vás, kdo chce, přidá si i chili, ale doporučuji s chutěma to moc nepřehánět, ať nepřijdete o chuť masa ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 14.32
tatracek milujeme
mikka27, 21. 5. 2020, 13.46
Moc dobrý recept.
Kateřina Fárová, 17. 5. 2020, 18.40
Tatarák miluji, díky za recept.
Mygara, 6. 1. 2019, 20.18
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 5. 8. 2018, 6.50
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané