Jehněčí čevapčiči
Vložil(a): Lucie2,29. 10. 2014 19.00
Zde je alternativa k receptu na masové šišky - čevabčiči. Směs masa vepřového a jehněčího důkladně promícháme a necháme odpočinout. Pak přidáme pepř mletý, sminduch, čubrici a vytvoříme 10 – 12 cm dlouhé válečky. Nakonec grilujeme na grilu, ale dáme pozor, ať maso moc nesušíme. Podáváme s bramborami nebo rýží či s bílým chlebem.
Pozn.: Sminduch, česky pískavice, je koření původem z Řecka (řecké seno). Čubrici je směs koření, jejímž základem je saturejka. Obě lze koupit v obchodech s kořením.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 20.48
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 13.01
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 22.09
Co jsou ty dvě poslední ingredience?
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.50
mnam
jitkamety, 28. 2. 2016, 12.22
mnamka
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.31
Super děkuji za tip.