Jehněčí na majoránce a medvědím česneku
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 27. 3. 2017 14.54
Dostala jsem domácí jehněčí, tak se s Vámi podělím o recept :-)
Jehněčí jsem odblanila a potřela olejem spolu s medevědím česnekem a majoránkou. Do hrnce jsem dala trochu oleje a zasypala zeleninou. Přidala jsem dvě rozpůlené cibule a maso. Zalila trochou vody a pekla do měkka (asi hodinu a půl). Podávala jsem s bramborovým knedlíkem, zelím a špenátem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (29 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 4. 11. 2020, 21.32
Vynikající kombinace masíčka a bylinek
Mygara, 19. 12. 2018, 20.26
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 16. 9. 2018, 7.04
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 2. 1. 2018, 2.05
Domácí musí být výborné, já bohužel nemám zdroj
k.o.r.i.n.e.k, 29. 3. 2017, 14.27
Vím ze ho má určitě makro a hodně se to bere přímo od chovatelů
k.o.r.i.n.e.k, 1. 4. 2017, 18.19
teď ho má u nás i Tesco
Aliisha, 28. 3. 2017, 13.36
Jehněčí jsem nikdy nedělala. Tohle vypadá luxusně