Jehněčí na medvědím česneku s kroupami a houbami
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,4. 11. 2017 17.43
Dostala jsem domácí jehněčí kýtu, tak jsem ji naložila do marinády, kterou jsem udělala z oleje, medvědího česneku, klasického česneku - prolisovaného, kmínu a soli. Nechala jsem přes noc.
Jako přílohu jsem se rozhodla udělat něco na způsob kuby.
Namočila jsem kroupy a houby, poté propláchla a vložila do hrnce. Zalila vodou, přidala jsem medvědí česnek, kmín, majoránku, růžovou sůl a pepř. Uvařila jsem dokud nebylo vše měkké a podávala k masu, které jsem pekla několik hodin. Bylo to výborné a perfektně se to k sobě hodilo.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 17.03
kde je medvedi cesnek, to je moc dobre
mikka27, 29. 5. 2020, 23.52
Recept je moc zajímavý a ráda uvařím podle něho.
Mygara, 4. 1. 2019, 9.00
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 20. 8. 2018, 11.29
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 6. 12. 2017, 6.52
vypadá to vážně krásně, ještě mít to jehněčí
L.janicka.l, 5. 11. 2017, 22.54
Vypada to zajimave, ale ovecky nejim i kdyz mam k masu pristup
Aliisha, 5. 11. 2017, 21.12
Jehněčí nepřipravuji. Jedla jsem ho jen v restauraci