Jehněčí roláda
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 17.51
Nejprve vložíme do misky na kostičky nakrájené žemle, které navlhčíme smetanou, přidáme vejce, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku, listový špenát, muškátový květ, nakrájené uzené maso a vše promícháme. Jehněčí maso rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme a po celé ploše rozetřeme připravenou náplň. Jemně srolujeme a důkladně převážeme nití či provázkem. Rozehřejeme si troubu a po chvíli do něj vložíme pekáček s masem. Zprudka zapečeme, snížíme teplotu a podlijeme. Podle potřeby přeléváme šťávou a podléváme vodou. Pomalu pečeme doměkka. Jehněčí roládu podáváme s vařenými bramborami a ovocným kompotem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 13.15
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 10.33
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.47
Tu nádivku bych si dala. Tu já můžu
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.54
vyborne
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.29
Na jaře se těším na jehněčí.