Jehněčí se špenátem
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 18.32
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Cibuli nakrájíme, přidáme k masu, osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Pak přidáme pokrájené mladé cibulky, podusíme je s masem a nakonec přidáme rozmražený špenát, osolíme, opaprikujeme, podlijeme a dodusíme. Podáváme s kysanou smetanou a chlebem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 20.00
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 10.39
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.45
Fotka vypadá divně, ale recept dobře
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.52
super
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.30
Fotka je zvláštní.