Medové jehněčí s kořenovou zeleninou
Očištěné maso potřeme směsí medu, sójové omáčky a kmínu a necháme chvíli odpočívat. Troubu rozehřejeme na 180st a připravenou zeleninu rozložíme do pekáčku, osolíme, opepříme, posypeme kmínem, drceným česnekem a zakápneme olejem. Promícháme, aby se vše rovnoměrně obalilo a pečeme cca 15 minut.
Mezitím na pánvi rozehřejeme olej a z obou stran zprudka steaky opečeme. Opečené rozložíme na zeleninu, lehce dosolíme, vše přikryjeme alobalem a ještě tak 20 minut pečeme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 17.51
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 20.09
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 12. 3. 2018, 17.45
ještě sehnat to jehněčí
Aliisha, 20. 1. 2017, 22.06
Dala bych si, ale jehněčí jsem nikdy nevařila.
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 7.07
sbíhají se mi sliny
Kadlecova-Alena, 29. 4. 2016, 13.16
pochutnali jsme si cela rodina. Syte jidlo ale vynikajici na obed nebo veceri.