Pečené jehněčí koleno
Vložil(a): szendrejka, 12. 3. 2016 21.48
Jehněčí kolena naložíme do marinády z olivového oleje, utřeného česneku, soli, pepře a rozmarýnu.
Necháme alespoň 2hod marinovat. Pak přiklopíme a pečeme při 200st. cca 1hod. Pak odklopíme a pečeme ještě asi další hodinu na 180st.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 17.33
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 16.21
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 14. 3. 2018, 15.58
už se mi sbíhají sliny
Aliisha, 20. 1. 2017, 21.11
Mňam. Tím bych tedy nepohrdla
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 5.43
super
Zuzka Čtvrtečková, 23. 4. 2016, 9.49
No, na koleno jsem si nikdy netroufla...