Bramborové knedlíky s podušenou zeleninou
Vložil(a): Lucie2, 25. 2. 2015 13.24
Na tento recept můžeme použít zbylý knedlík, třeba z předešlého dne. Nakrájíme ho na plátky, dáme ho napařit a mezitím si na másle s troškou oleje orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájenou brokolici a na kostičky nakrájené papriky. Ochutíme pouze Solčankou a zakápneme pár kapkami vody, aby se zelenina mohla podusit pod pokličkou. Dusíme jen krátce, asi tak dlouho, jak dlouho se budou napařovat knedlíky. Plátky knedlíku rozložíme na talíř a posypeme podušenou zeleninkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 25. 2. 2021, 10.12
to vypadá dobře jen s kuřecím masem dělám
Žofinka, 28. 1. 2019, 7.04
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 8. 11. 2018, 21.24
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 23. 6. 2018, 6.47
jsem asi moc konzervativní, je to zvláštní kombinace
slavuska, 14. 1. 2018, 19.49
tohle vidím poprvé, neívm, jeslti najdu odvahu to zkusit. brknedle miluju s tunou osmažený cibule leda