jablečná přesnidávka více chutí
Vložil(a): navji, 22. 6. 2017 21.45
oloupaná, na čtvrtky nakrájená jablka (nejlépe sladší) svaříme s vodou (jablka musí být ponořená) na kaši, rozmixujeme a máme základ, poté část oddělíme a přídáme ovoce dle chutí
- zralý banán
- hruška (olopat, nutné před smícháním povařit jako jablka)
- mango (nutné před smícháním povařit jako jablka) aj.
Raději zavaříme na 20 min, 90°C
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 23. 10. 2020, 20.08
Přidávám ještě trochu vanilkového pudinku na zahuštění.
Trendyterka, 19. 10. 2019, 19.02
Domácí přesnídávka je nejlepší