jahodovo-banánovo-jablečná přesnidávka
jahody svaříme s jablkem a vodou, je třeba více vyvařit, nebo dát méně vody, poté přidáme banán, vše rozmixujeme a nalejeme do skleniček, zavaříme 20 min, 90°C. je skvělá, docela sladká, banán ji zahustí i dosladí
výborné je, že se dá použít i jako sladidlo do buchet a sušenek, mám zkušenosti do ovesných sušenek alá musli tyčinka :-)
z této dávky uděláte cca 6-7 skleniček
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (39 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 23. 10. 2020, 22.09
Domácí přesnídávky jsou nejlepší. Každý rok taky dělám.
Trendyterka, 19. 10. 2019, 21.03
U nás byla oblíbená klasická jablečná ale jahodovou měly děti také rádi
Mygara, 23. 12. 2018, 10.44
Výborné, také musím vyzkoušet